| |

|
|
Czy ktos był w Trzech Dolinach? |
| Autor |
Wiadomość |
Janek
Gość
|
Wysłany: 2009-06-23, 16:51 Czy ktos był w Trzech Dolinach?
|
|
|
Mam sie zamiar wybrac pierwszy raz do Francji do Meribel..
ale nie wiem czy warto?
Czy ktos tam byl? Moze cos napisze? |
|
|
|
 |
Roman
Gość
|
Wysłany: 2009-06-23, 16:51
|
|
|
Polecam.W kazdym roku jedziemy paczka w alpy framcuskie na rozpoczecie sezonu w 2-3 tyg.grudnia.W zeszlym roku bylismy w Trzech Dolinach,bylo super,choc jest duze ryzyko,ze nie bedziesz mogl przejechac do wszystkich sasiednich dolin na nartach (nie wszystkie trasy i wyciagi sa czynne),jak wiec masz wybor terminu, to jedz pozniej.Przewaga jednak tego terminu jest to,ze masz karnet gratis,a inaczej zaplacisz ponad 600zl.Teren jest tak rozlegly,ze i tak wszystkiego dobrze nie objezdzisz.Nie radze wchodzic do knajp na stoku ,bo jest b.drogo.Lepiej zabrac maly plecaczek z pifkiem i cos na zab.Mozesz go zostawic gdzie chcesz,nikt ci nie ruszy....Zauwazylem,ze nawet francuzi juz tak robia , bo dla nich jest tez juz za drogo.W marketach natomiast jest tanio,chociaz wedliny,zolte sery,miesko,zawsze zabieramy z polski....(wszystkie apartamenty maja b.dobrze wyposazone aneksy kuchenne.
Jak trafisz na sloneczna pogode to opalisz sie na "murzyna" (zawsze trzeba uzywac okularow p.slonecznych ).Polecam goraco. |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: 2009-06-23, 16:53
|
|
|
Karnet gratis??? Nie słyszałem o skifree we Francji... tymbardziej że wszystkie cenniki nie maja takiej opcji.
Może ktos to sprostuje?? ...ten co był...
pozdr Mac |
|
|
|
 |
kazik
Gość
|
Wysłany: 2009-06-23, 16:53
|
|
|
| Na początku sezonu są promocje polegające na oferowaniu pakietów z darmowym karnetem, ale tylko w 'tygodniach rozruchowych", gdy otwarta jest tylko część tras i wyciągów. Rekompensatą jest dobra cena. |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|